A4S

进入圣域
返回列表 发新帖
楼主: mirak

new picture AQUARIUS MYTH CLOTH

关闭 [复制链接]
下面的是人马座的弓箭没错,谁说那就是圣衣神话啦?那个人马座是圣斗士剧场版DVD附送的圣衣大系人马圣衣。

the arrow on the foto is the one from the old sagitarius (sold with DVD pack !!!)

我晕,那位mirak大人一直都是用的英文,可他有时候会回答一些中文问题,难道他看的懂中文却不会打中文吗?很好奇啊!!嘿嘿

以下是引用weixumiao在2004-5-25 14:05:44的发言:
我晕,那位mirak大人一直都是用的英文,可他有时候会回答一些中文问题,难道他看的懂中文却不会打中文吗?很好奇啊!!嘿嘿

是不是这位朋友的系统可以看到中文,但是却没有中文输入法而无法敲出汉字来呢?

————这个…………在大家都说汉语的地方没来由的敲外文……难免会引起别人的不快呢……

当然到底是怎么回事我也不清楚,只是善意地提个醒……

\"I\'m from Belgium !!!(thats in europe, near France)
I can only write and read english !!!\"

这是他的原话,关于那个射手座他并不是回答,而是作为补充的说明而已。

但你们有发觉吗?以前有几篇文章他好像是用英文在参与我们中文的讨论的,他说他只会写和读英文,但我感觉他好像看的懂中文的。有点神秘兮兮的!

在国外,没有中文输入系统是很常见的事。希望能体谅别人。

Mr.mirak :my english was poor .Maybe there were some grammar errors in my words.May you can understood what i wrote.Can u read chinese?you seems like understand chinese words.you know,when i saw your english answer after chinese questions,that\'s stranger feelings!It\'s very interesting!We are all your friends。各位不要笑啊,我英文太烂了,只是想多交个朋友而已

我没有不快啊,只是觉得有点搞笑

No , I can\'t read or speak chinese !!!
I saw the picture of the bow and arrow(the 2nd) so I supposed you guys where talking about it !!!

See you later !!!