A4S

进入圣域
返回列表 发新帖
楼主: dengyumeng

[Raw]「聖 闘 士 星矢 - 黄金 魂 (Soul of Gold)」Episode 11 [1080p - 720p - 480p]

暗黑的破壞神 发表于 2015-8-29 06:07
吐槽一下,雖然一般 SOG 生肉資源都是由哥倫比亞的 J 樣分享,這帖可是由同為華人的 d 樣所發表,你班門 ...

其实除了J样,其他你说的我都不知道哈哈哈,知道他是哥伦比亚人用西语再正常不过,只能说我们所见略同

下载中,感謝分享

谢谢dengyumeng分享。

零星幻影 发表于 2015-8-28 23:16
gracias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

不要,唔会当作我是J小记者坛友是哥伦比亚人哦!!!

话时话,你好似香港果边既人嚟架啵!照计上,应该毫无难度观看黄金魂架!

暗黑的破壞神 发表于 2015-8-29 06:07
吐槽一下,雖然一般 SOG 生肉資源都是由哥倫比亞的 J 樣分享,這帖可是由同為華人的 d 樣所發表,你班門 ...

J樣?D樣?華人,o(∩_∩)o 哈哈笑死我啦!你們兩個!!!

暗黑的破壞神 发表于 2015-8-29 06:08
多謝 LZ 分享。侍女真面目係奧丁,問你死未?

不過,估唔到莉菲雅居然系第二代既地上代理人甘姐。有D意外!!!

零星幻影 发表于 2015-8-29 10:17
其实除了J样,其他你说的我都不知道哈哈哈,知道他是哥伦比亚人用西语再正常不过,只能说我们所见略同

你和,暗黑的破壞神很搞笑的組合啊!!!

dengyumeng 发表于 2015-8-30 01:39
话时话,你好似香港果边既人嚟架啵!照计上,应该毫无难度观看黄金魂架!

看是沒有問題,但有中文字幕是更好的 !

hkivan 发表于 2015-8-30 01:48
看是沒有問題,但有中文字幕是更好的 !

甘用,香港果边既youtube睇黄金魂系有冇字幕架?另外,如果用香港果边既网络上黄金魂既官方网址系日文版本,定系英文版本既呢?

dengyumeng 发表于 2015-8-30 02:03
甘用,香港果边既youtube睇黄金魂系有冇字幕架?另外,如果用香港果边既网络上黄金魂既官方网址系日文版 ...

我在 daisuki 看是英文字幕 !

dengyumeng 发表于 2015-8-30 01:41
J樣?D樣?華人,o(∩_∩)o 哈哈笑死我啦!你們兩個!!!

費事打"大人"+"先生"就用日文的"樣"代表,一樣意思姐。
人地 Jorge 外國人士講英文同西文非常合理,但特登同華人講 gracias 想點?

信我,連編劇都估唔到侍女係新奧丁接班人 (90% 同 OMG 一樣臨時改劇本,譬如玄武 180 度大轉彎的設定)。

竹內: "你地個個都估侍女係女神艾爾 (Eir) 或者赫爾 (Hel),我地就偏要俾佢做主神奧丁 (Odin)!!"

謝謝分享, 辛苦了!

感谢分享

谢谢分享