A4S

进入圣域

Star WarsTM Underground Toys Talking Darth Vader Oversized Head Tiny Body

The Dark Side never felt so soft. Much cuter than the real thing, this Underground Toys Star Wars 15" Talking Darth Vader makes his infamous, haunting breathing whenever you press his shiny tummy.
Crafted to resemble the notorious villain, this plush Darth Vader's oversized head and tiny body make him irresistibly adorable. Collect all the Underground Toys' talking Star Wars characters to give the Dark Lord some company.
Care and Cleaning: Wipe Clean With a Damp Cloth. Battery: required, included: alkaline 3 LR44
Features: Sound Effects
Manufacturer's Suggested Age: 3 Years and Up
$85.73

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?进入圣域

x

完全唔靚...

大头布制星战公仔,爱与不爱,美与不美,全凭个人认为,星战粉或许除外!

光牙 发表于 2015-9-19 13:57
大头布制星战公仔,爱与不爱,美与不美,全凭个人认为,星战粉或许除外!

咁你是不是星戰迷呢??

Lau 发表于 2015-9-19 14:11
咁你是不是星戰迷呢??

杂食性动物,有睇追错无放过!

光牙 发表于 2015-9-19 14:50
杂食性动物,有睇追错无放过!

睇就可以睇很多片,但喜歡還喜歡,你會去買它的模型咁...
你是星戰迷嗎?你會買它的物品嗎??

Lau 发表于 2015-9-19 16:02
睇就可以睇很多片,但喜歡還喜歡,你會去買它的模型咁...
你是星戰迷嗎?你會買它的物品嗎??

Play Arts系列都些唔错,造型反串又帅气可以考虑考虑!

光牙 发表于 2015-9-19 22:57
Play Arts系列都些唔错,造型反串又帅气可以考虑考虑!

你無正面答我問題喎!
你可能都係無買星球大戰的物品吧...

Lau 发表于 2015-9-20 09:25
你無正面答我問題喎!
你可能都係無買星球大戰的物品吧...

现在无,唔代表以后唔会心热来潮来一发噶!

光牙 发表于 2015-9-20 11:01
现在无,唔代表以后唔会心热来潮来一发噶!

咁你講乜都得架喇,未來的事,又點會知呀~~?

Lau 发表于 2015-9-20 13:51
咁你講乜都得架喇,未來的事,又點會知呀~~?

讲嘢无口齿,唔代表做事无效率,以前连动画都木有睇过的玩具都入唔少,要不是手头紧自然会啥都来一点爽爽!